×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/10/08 - 15:44
  • بازدید : 40
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ضرورت حفظ نگاه توسعه ای در گروه های علوم پایه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز در دیدار با مدیران گروه‌های علوم پایه دانشگاه از تدوین برنامه تحول دانشگاه خبر داد و گفت: این برنامه در دو نسخه تدوین شده است که نسخه اول این برنامه تحت عنوان«برنامه راهبردی» به زودی رونمایی می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با مدیران گروه‌های علوم پایه دانشگاه به نقش مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت‌علمی در حفظ جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشگاه با نگاهی توسعه ای، تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز در دیدار با مدیران گروه‌های علوم پایه دانشگاه از تدوین برنامه تحول دانشگاه خبر داد و گفت: این برنامه در دو نسخه تدوین شده است که نسخه اول این برنامه تحت عنوان«برنامه راهبردی» به زودی رونمایی می‌شود.

 

وی در ادامه بر لزوم حفظ نگاه توسعه ای در گروه ها تاکید کرد و افزود: در هر شرایطی جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشگاه باید حفظ شود و از همین رو مدیران گروه ها با طراحی و ارایه رشته‌های جدید و ارتقای همکاری با سایر گروه ها برای تعریف علوم میان رشته‌ای، توجه به آموزش مبتنی بر شبیه سازی و هوش مصنوعی به عنوان پارادایم های شناخته شده رو به رشد در سطح جهانی، حضور فعال در حوزه های آموزشی و پژوهشی به صورت همزمان و توجه به مراکز کارآزمایی بالینی و ثبت بیماری ها نقش مهمی را می توانند ایفا کنند.

امکان حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه در شرکت های دانش بنیان

رییس دانشگاه در ادامه تصریح کرد: حضور اعضای هیئت علمی در عرصه فناورانه و آزمایشگاهی به رفع بسیاری از چالش‌ها در سطوح دانشگاهی و حتی جامعه کمک کننده خواهد بود. در همین راستا بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه و ابلاغ وزیر بهداشت، امکان حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه در شرکت های دانش بنیان فراهم شده و با استقرار ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در دانشگاه، فرصت مناسبی در اختیار اساتید قرار گرفته است و معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت آموزشی  دانشگاه آماده هرگونه همکاری در این زمینه هستند.

دکتر زالی با اشاره به جایگاه علوم پایه در حل چالش های بهداشتی جامعه، ادامه داد: هیئت رییسه به ویژه معاونت امور بهداشتی دانشگاه از پیشنهادها و طرح های حوزه علوم پایه برای ارتقای سطح خدمت رسانی استقبال می کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بزرگترین شبکه بهداشتی در سطح کشور را در اختیار دارد و از این مهم نباید غافل شد، گفت: همچنین در زمینه ارایه راهکار برای مقابله با چالش های استان تهران نیز به همکاری مطالعاتی اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های پایه نیاز است.

وی اظهار کرد: توسعه همکاری‌های دانشگاه با وزارت آموزش و پرورش به ویژه در حوزه‌های همچون تغذیه و ارگونومی در دستور کار است، از مدیران گروه ها درخواست دارم طرح های پیشنهادی خود را در این زمینه ارایه دهند.

رییس دانشگاه با تاکید بر ضررورت توسعه رشته های جدید در حوزه بین الملل، گفت: به همت معاونت امور بین الملل دانشگاه مدل های جدید آموزشی متناسب با هر رشته در حال طراحی است. همچنین اقدامات لازم برای تسهیل روند جذب دانشجوی بین الملل در حال انجام است. از طرفی جذب منابع مالی از حوزه بین الملل می تواند صرف نوسازی تجهیزات هر گروه شود.

وی در ادامه به رویکرد مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و تاکیدات ایشان در زمینه رشد علمی و توجه به نخبگان علمی اشاره کرد.

رییس دانشگاه در این دیدار در خصوص تعیین وضعیت دریافتی اساتید حق التدریس، تقویت مقطع پسادکترا در حوزه سلامت و بهبود وضعیت حضور اعضای هیئت علمی غیرپزشکی در بیمارستانها نیز به مواردی اشاره کرد.

 

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با تاکید بر لزوم همراهی تمام گروه های آموزشی برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، تقویت ارتباط با صنعت  و تولید محصول فناورانه، تصریح کرد: بر اساس تصمیم وزارت بهداشت، هر دانشگاه موظف به تعریف ماموریت های محدود پژوهشی با توجه به ابر موضوعی مجموعه است که البته این تصمیم نافی سایر اقدامات متمایز پژوهشی هر کدام از گروه ها نخواهد بود.

وی اظهار کرد: طبق نظر هیئت رییسه از سال آینده سقف ارایه تسهیلات به پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ۵۰ میلیون تومان خواهد رسید و تعهدات مورد نیاز دریافت این نیز محدودتر خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری در پایان از برپایی نمایشگاهی به مناسبت دهه فجر با هدف ارایه ۵۰ محصول فناورانه در دانشگاه خبر داد.

 

لزوم حرکت در مسیر دانشگاه نسل سوم

دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر افزایش ظرفیت رشته های پزشکی، احتمال ایجاد چالش هایی را برای دانشگاه همچون پوشش واحدهای درسی مطرح کرد.  

وی در خصوص واگذاری گروه ها به دانشکده ها، ادامه داد: این تصمیم باید توسط گروه ها و دانشکده ها گرفته شود و حوزه ستادی نقش پشتیبان را خواهد داشت.

قائم مقام معاون آموزشی در پایان از مدیران گروه های علوم پایه درخواست کرد پروپوزالی را با محوریت حضور اعضای هیئت علمی در بالین در اختیار معاونت آموزشی قرار دهند.

در این دیدار که با حضور دکتر بابک شریف کاشانی معاون امور بین الملل، دکتر سمیه اسماعیلی معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر حسن پیری مشاور اجرایی رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، مدیران گروه های علوم پایه به بیان مسائل و چالش های هر گروه و ارایه پیشنهادهایی به منظور پیشرفت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پرداختند.

انتهای پیام/

کد خبرنگار: ۷۷۰۲ ی.ق

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 112088
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست