×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/04/29 - 15:30
  • بازدید : 952
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مرتبه علمی ۶ تن از اعضای هیئت ‌علمی دانشگاه ارتقا یافت

در دویست و نودویکمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه ۶ تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه موافقت شد.

در دویست و نودویکمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه  ۶ تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه موافقت شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این جلسه  که با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه و سایر اعضا روز سه‌ شنبه ۲۵ تیرماه در تالار شهید بهشتی برگزار شد، با ارتقا به استادی پژوهشی دکتر اصغر قاسمی ورنامخواستی از پژوهشکده علوم غدد درون ریز ومتابولیسم، ارتقا به استادی دکتر مرتضی صانعی طاهری از دانشکده پزشکی، ارتقا به استادی دکتر مریم نیتی از دانشکده پزشکی، ارتقا به دانشیاری دکتر نورالسادات کریمان از دانشکده پرستاری و مامائی، ارتقا به دانشیاری دکتر گیتی ازگلی از دانشکده پرستاری و مامائی، ارتقا به دانشیاری دکتر ماهرخ دولتیان از دانشکده پرستاری و مامائی موافقت به عمل آمد.

 گزیده‌ای از سوابق علمی و اجرایی اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:

 

دکتر مرتضی صانعی طاهری متولد ۱۳۴۸ کاشان است. وی پزشکی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران، تخصص و دوره تکمیلی اینترونشن  را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اخذ کرده است.

در کارنامه علمی وی چاپ مقالات متعدد، تالیف چهار جلد کتاب، از نویسندگان کتاب جامع ارولوژی، چاپ کتاب TBمغز توسط  انتشارات اسپرینگر، رفرانس دو کتاب به مقالات و قرار گرفتن ۳ مقاله در گایدلاینهای معتبر مشاهده می شود.

از دیگر سوابق اجرایی وی می توان به نوآوری در تصویربرداری بیماران  Body packer ، راه اندازی سایت آموزشی  Iran radiology ، معاون پژوهشی گروه ۲ سال، مدیر گروه رادیولوژی ۴ سال، ریاست بخش تصویربرداری شهدای تجریش ۵ سال، دبیر علمی سمینارهای متعدد ، داوری مجلات داخلی و خارجی اشاره کرد.

 

دکتر اصغر قاسمی متولد ۱۳۵۲ و دارای مدرک دکتری تخصصی فیزیولوژی از دانشگاه پزشکی بقیه ا...(عج)  است.

وی تحت نظارت استاد دکتر عزیزی در مرکز تحقیقات فیزیولوژی غدد درون ریز پژوهشکده غدد دانشگاه به تحقیق و پژوهش  در حوزه دیابت نوع ۲ مشغول است. نتایج این پژوهشها بطور خلاصه نشان می دهد که استفاده از دهنده های اکسید نیتریک مانند نیترات موجود در سبزیجات و همچنین تجویز اکسیژن حداقل در مدل های حیوانی می تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای دیابت نوع ۲ مطرح باشد . در ادامه این تحقیقات در صدد هستیم که این فرضیه را در یک کارآزمایی بالینی آزمون کنیم.

 

دکتر مریم نیتی متولد ۱۳۵۵ تهران است. وی کارشناسی علوم آزمایشگاهی را سال ۱۳۸۰ از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشد انگل شناسی پزشکی را سال ۱۳۸۳ از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکترای تخصصی انگل شناسی پزشکی را سال ۱۳۸۷ از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرده است.

دکتر نیتی که سال ۱۳۸۸ بعنوان استادیار به عضویت هیات علمی این دانشگاه درآمد ، در این نشست هیات ممیزه به مرتبه استادی ارتقا یافت.

چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات ملی و بین المللی با تاکید بر آمیب های آزادزی، تالیف و تجرمه کتب متعدد، داور مجلات ملی و بین المللی، عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشوری، پژوهشگر منتخب هیات علمی جشنواره ابوریجان در سال ۸۸ و۹۴ از مهمترین سوابق علمی دکتر نیتی است.

از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به مواردی نظیر دبیر علمی و اجرایی چندین کارگاه آمیب های آزادزی، عضویت در کمیته پژوهشی انجمن انگل شناسی ایران از سال ۹۲، عضویت هیات تحریریه مجلات پژوهشی در پزشکی، طراح بانک سوالات آزمون کارشناسی ارشد و دکترا، استاد مشاور دانشجویان پزشکی از سال ۱۳۹۲ اشاره کرد.

 

 دکتر نورالسادات کریمان دارای مدرک دکتری بهداشت باروری است که کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی و دکترای بهداشت باروری را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اخذ کرده است.

در سال ۱۳۷۸ به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمد و در این جلسه هیات ممیزه به رتبه دانشیاری ارتقا یافت.

از مهمترین سوابق علمی و اجرایی وی می توان به کسب رتبه اول در مقطع دکترا و سایر مقاطع تحصیلی ، Hایندکس ۱۴، مسوول ارزیابی درونی، مس<ول EDOگروه، عضوEDC، عضو کمیته تخصصی بهداشت باروری، عضو کمیته اخلاق مشترک دانشکده داروسازی و پرستاری مامایی، عضو موسس مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری، عضو کمیته پژوهشی دانشکده، عضو فرهنگستان علوم پزشکی ، انتخاب به عنوان عضو هیات علمی نمونه و پؤوهشگر برتر در جشنواره پژوهشی دانشگاه  اشاره کرد.

 

 دکتر ماهرخ دولتیان متولد تهراندارای مدرک دکترای تخصصی مامایی و بهداشت باروری است. وی در سال ۷۳ به عضویت هیات علمی درآمد و در این جلسه هیا ممیزه به رتبه دانشیاری ارتقا یافت.

ار مهمترین سوابق علمی وی می توان به تدریس در مقطه کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری مامایی و بهداشت باروری ، Hایندکس ۱۱، پژوهشگر برتر دانشگاه ، استاد راهنمای پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد اشاره کرد.

۴ سال مدیریت گروه مامایی ، عضویت کمیته اخلاق سازمانی داروسازی و پرستاری مامایی، تدریس در فیلد بیمارستانی اتاق زایمان و بهداشت مادر و کودک نیز برخی از سوابق اجرایی دکتر دولتیان است.

 

 

دکتر گیتی ازگلی دارای مدرک دکترای بهداشت باروری است. وی کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکترای بهداشت باروری را از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرده است  و سال ۷۴ به عضویت هیات علمی این دانشگاه درآمد و در این نشست هیات ممیزه به دانشیاری ارتقا یافت.

در کارنامه علمی وی چاپ بیش از ۶۰ مقاله شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی ، تالیف ۷ کتاب، سابقه تدریس به دانشجویان مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای ، انتخاب به عنوان پژوهشگر و استاد نمونه مشاهده می شود.

 مدیر گروه مامایی، عضو شورای تحصیلات تکمیلی و آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری ومامایی، عضو هیات موسس مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری، عضو کمیته بازنگری کوریکولوم کارشناسی مامایی و دکترای بهداشت باروری، عضو هسته اولیه کمیته کشوری ترویج زایمان طبیعی از مهمترین سوابق اجرایی  دکتر ازگلی است.

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 80788
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست