×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/03/25 - 13:02
  • بازدید : 1116
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

نشست اعضای هیات علمی گروه رادیولوژی باریاست و معاون آموزشی دانشگاه

دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی با اعضای هیات علمی گروه رادیولوژی دانشگاه شنبه 23 خردادماه در مرکز پزشکی شهید مدرس دیدار و گفتگو



   دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه  در نشستی با اعضای هیات علمی گروه رادیولوژی دانشگاه  شنبه 23 خردادماه در  مرکز پزشکی شهید مدرس دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر نقیب زاده معاون بین الملل، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر ارجمند شبستری مدیر گروه رادیولوژی وسایر اعضای گروه نیز حضور داشتند؛ دکتر پیوندی رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات این گروه آموزشی اظهار داشت: گروه رادیولوژی گروهی با نقاط قوت بسیار زیاد و برخوردار از افراد توانمند، ارزنده و تلاشگر است که با وجود کمبودها و محدودیت ها در راستای ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در تلاش هستند که این امر شایسته تقدیر است .

رئیس دانشگاه در سخنان خود با اشاره به اهمیت ارتقای رتبه علمی اعضای هیات علمی بر تلاش بیشتر گروه برای کسب مدارج علمی بالاتر تاکید کرد.

وی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی دقیق برای  افزایش قبولی دستیاران در آزمون های بورد گفت: فاصله گروه رادیولوژی در دانشگاه در مقایسه با همین گروه در دانشگاه های علوم پزشکی دیگر زیاد است که باید با فعالیت های پژوهشی بیشتر و آموزش بهتر این فاصله را کم کرده و گروه را در نظام سلامت پررنگ تر از گذشته ببینیم.

دکتر پیوندی در ادامه با اشاره به لزوم  توجه جدی به موضوع تمام وقتی اعضای هیات علمی ؛ بسترسازی مناسب به منظور افزایش رضایتمندی آنان و تلاش برای جذب نیرو خصوصا نیروی فلوشیپ را مورد تاکید قرار داد.

وی کمبود نیروی جوان و متخصص و همچنین تجهیزات فرسوده را از جمله  مشکلات گروه رادیولوژی عنوان کرد و همدلی و همراهی اعضای گروه را، را ه حل مناسبی برای مرتفع کردن مشکلات دانست.

رئیس دانشگاه  در ادامه اظهار داشت: واگذاری بخش ها به بخش خصوصی راه حل میانبری برای رفع نیازهای مهم گروه است به شرطی که در نحوه واگذاری؛ آموزش و پژوهش، ارتباط با اعضا و اساتید گروه و توجه به پروتکل مربوطه مدنظر قرار گیرد. شرکت های خصوصی می توانند با سرمایه گذاری و خرید دستگاه های مورد نیاز به گروه کمک کنند و نیازهای آموزشی و پژوهشی گروه را برطرف کنند.

دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود مرزبندی مشخص میان مسوولیت ها و وظایف گروه رادیولوژی و پزشکی هسته ای و تعامل میان این دو رشته، حل تداخلات موجود با همکاری و هماهنگی یکدیگر و تعامل بین بخشی ، حفظ کریکولوم و رعایت ضوابط و مقررات ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت را از مسایل ضروری و قابل اجرا برشمرد.

در این نشست همچنین دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به کمبود اعضای هیات علمی و تجهیزات مورد نیاز، جذب اعضای هیات علمی جوان و رفع مشکلات را از سیاست های کلان دانشگاه دانست.

دکتر صدوقی در ادامه به ارایه توضیحاتی درخصوص فراهم کردن فضا و امکانات برای دستیاران با توجه به تعداد زیاد آنان و تجمیع بخش های آموزشی پرداخت.

در ادامه نشست مذکور دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه به بیان توضیحاتی درخصوص راه اندازی مرکز تحقیقات رادیولوژی و به موازات آن مجله گروه، ارائه مقالات بیشتر با توجه به ارتباط گروه رادیولوژی با تمامی گروه ها، تقویت واحد توسعه بالینی در مراکز دارای این واحد و اقدام برای راه اندازی این واحد در تمامی مراکز ، لزوم لینک شدن گروه رادیولوژی با گروه های دیگر برای کارهای پژوهشی و استفاده از بسترسازی ها و حمایت های معاونت پژوهشی پرداخت.

در بخش دیگری از این نشست دکتر جرجانی درخصوص نحوه مشارکت اعضای هیات علمی در امور اجرایی، مشارکت گروه در برنامه های آموزشی پزشکی عمومی، تعداد و نحوه توزیع دستیاران تخصصی، فوق تخصصی، فلوشیپ، وضعیت گروه رادیولوژی در امتحانات گواهینامه تخصصی و دانشنامه، فعالیت های آموزشی و پژوهشی و .... توضیحاتی ارائه کرد.

رئیس دانشکده پزشکی در ادامه بر ارزیابی های دوره ای وزارت بهداشت از بخش ها ، ارزشیابی عملکرد گروه ها در مراکز و لزوم همکاری در رفع نقایص تاکید کرد و ایجاد فلوشیپ رشته های مختلف مانند نورورادیولوژی در بیمارستانهای لقمان و شهدا را از موارد مهم و قابل توجه برشمرد.

وی وجود برنامه استراتژیک گروه ، تشکیل جلسات منظم شورای گروه، کمبود اعضای هیات علمی و کمبود رادیولوژیست، هولدینگ رادیولوژی در دانشگاه، گسترش فعالیت های بین المللی، آموزش مجازی و توجه به آن با وجود تعداد زیاد دانشجویان و طرح ریفرم و نیز تکمیل اطلاعات گروه بر روی وب سایت دانشکده به فارسی و انگلیسی را از نکات قابل ذکر در گروه رادیولوژی عنوان کرد.

دکتر ارجمند شبستری مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه نیز در این نشست ضمن معرفی گروه درخصوص تاریخچه گروه و اهداف آن، ارتقای کیفی و کمی در آموزش و پژوهش، توزیع اعضای هیات علمی، تعداد فراگیران، رزیدنت ها و فلوها توضیحاتی ارائه داد.

وی فرصت های موجود برای گروه را وجود تعداد قابل توجهی دستیار نخبه از نفرات برتر آزمون های پزشکی، امکان راه اندازی دوره های فلوشیپ، امکان تاسیس مرکز تحقیقات رادیولوژی و امکان اخذ مجوز و چاپ مجله رادیولوژی برشمرد.

مدیرگروه رادیولوژی همچنین به کمبود اعضای هیات علمی، تعداد زیاد دستیاران رادیولوژی بصورت غیرمتناسب با تعداد اعضای هیات علمی، کمبود قابل توجه تجهیزات، فرسوده بودن تجهیزات و عدم وجود تجهیزات به روز رادیولوژی برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی اشاره کرد.

سپس اعضای هیات علمی گروه رادیولوژی و روسای بخش های رادیولوژی در مراکز به بیان نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات  خود پرداختند و درخصوص مسایل مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پایان این نشست  رئیس دانشگاه  و هیات همراه از قسمتهای مختلف بخش رادیولوژی بیمارستان شهید مدرس بازدید به عمل آوردند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 20696
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست