رییس دانشگاه: جهش علمی دانشگاه با رشد ۴,۵ درصدی اعضای هیئت علمی محقق می شود
نشست هیئت رییسه و مسئولان آموزشی و پژوهشی دانشگاه،با اعضای هیئت علمی جدید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی یکشنبه ۲۷بهمن ماه در جلسه آشنایی با اعضای هیئت علمی جدید با هیئت رییسه و مسئولان آموزشی و پژوهشی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که برگزاری جلسات مشترک اعضای هیئت علمی زمینه های مشترک همکاری را بیش از پیش فراهم کند.
رییس دانشگاه پیوستن ۶۲عضو هیئت علمی جوان و نخبه به مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را اقدامی بی نظیر توصیف کرد و گفت: رشد ۴,۵درصدی تعداد اعضای هیئت علمی جهشی بزرگ در ارتقا علمی دانشگاه ایجاد می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی یکشنبه ۲۷بهمن ماه در جلسه آشنایی با اعضای هیئت علمی جدید با هیئت رییسه و مسئولان آموزشی و پژوهشی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که برگزاری جلسات مشترک اعضای هیئت علمی زمینه های مشترک همکاری را بیش از پیش فراهم کند.
وی با اشاره به فضای حاکم بر اقتصاد سلامت کشور خاطرنشان کرد: جذب ۶۲عضو برجسته و پرطراوت هیئت علمی نشان از نگاه بلند علمی دانشگاه برای توسعه و پیشرفت فضای سلامت کشور دارد.
رییس دانشگاه جذب اعضای هیئت علمی جوان را نقطه عطفی برای دانشگاه دانست و گفت: این افسران علمی پرافتخار می توانند در راه پرفرازو فرود فتح قلل علمی به دانشگاه کمک کنند.
دکتر زالی تلاش مسئولان دانشگاه برای جذب زبدگان و برجستگان علمی و اخلاقی کشور را شایسته تقدیر برشمرد و گفت: مطمئن هستیم که جمعی از برترین های کشور را گلچین کرده ایم.
اعضای هیئت علمی می توانند نقشه تعالی دانشگاه را با شتابی فزاینده ترسیم و اجرا کنند
رییس دانشگاه پیوستن ۶۲عضو هیئت علمی جوان و نخبه به مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را اقدامی بی نظیر توصیف کرد و گفت: رشد ۴,۵درصدی تعداد اعضای هیئت علمی جهشی بزرگ در ارتقا علمی دانشگاه ایجاد می کند.
وی با تاکید بر این که پیشرفت علمی دانشگاه در گرو تلاش و توجه اساتید دانشگاه به افق های آینده کشور است، خطاب به اعضای هیئت علمی خاطرنشان کرد: دانشگاه خانه و سرای شماست، باید همواره با نگاهی متعصبانه به پیشرفت های دانشگاه و کشور توجه داشته باشید وکمک کنید تا نقشه تعالی دانشگاه با شتابی فزاینده ترسیم و اجرا شود.
تلاش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای پیوستن به دانشگاههای نسل سوم یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی ضرورت توجه به آن را مورد تاکید قرار داد و گفت: دانشگاه می تواند با کمک و مهارت های شما اساتید جوان به سمبل دانشگاه نسل سوم به عنوان دانشگاهی مبتکر، بازار پسند و تولید کننده ثروت مشروع تبدیل شود.
دکتر زالی استفاده از میانبرها و تجارب جهانی را راه حل مناسبی برای تبدیل شدن دانشگاه به دانشگاه نسل سوم و چهارم دانست و دسترسی به این مهم را نیازمند نگاه توسعه محور علمی و تلاش اساتید عنوان کرد.
وی با اشاره به جایگاه مطلوب دانشگاه در رنکینگ های بین المللی، از ارتقا دانشگاه در نظام رتبه بندی تایمز، لایدن، وبومتریکس، قرار گرفتن در بین ۸۰۰دانشگاه برتر دنیا و۲۶پله صعود خبر داد.
دکتر زالی با بیان این مطلب که دانشگاه با ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و هفتصدهزار نفر بالاترین ارائه کننده خدمات بهداشتی و درمانی در کشور است اظهار کرد: ۴۱,۵درصد از مردم استان تهران و ۴۷درصد از مردم شهر تهران تحت پوشش خدمات این دانشگاه هستند.
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بستر مناسبی برای پژوهش است
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به پتانسیل ویژه آموزشی و پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و توضیح داد: دانشگاه ضمن ارائه خدمات به ۱۵درصد از جمعیت کارگری و ۸۰۰هزار دانش آموز بستر مناسبی برای انجام تحقیقات پژوهشی موثر بر سلامت است.
وی افزود: دانشگاه با دراختیار داشتن ۱۴۴۴عضو هیئت علمی و جذب اعضای جدید از هرم مطلوب معدل سنی تعداد اعضای هیئت علمی برخوردار خواهد شد.
ویزیت ۹۹۰هزار نفر در درمانگاهها و ۸۶۰هزار نفر در اورژانس دانشگاه، ۱۴۲هزار نفر بستری و مجموعا ۷میلیون و ۱۶۳هزار نفر k جراحی درهشت ماهه اول سالجاری تنهای گوشه ای از خدمات درمانی و بهداشتی بود که دکتر زالی به آن اشاره کرد.
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود از معدل سرانه ۳پژوهش توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه خبر داد و افزود: دانشگاه با h-index:۱۲۲: مقاله ، در سال ۲۰۲۰رشد چشمگیری نسبت به سالهای گذشته داشته است. وی از هدف گذاری دانشگاه مبنی بر انتشار ۵مقاله در سال از سوی اعضای هیئت علمی خبر داد و با اشاره به ظرفیت های بالای علمی دانشگاه این مهم را امری بدیهی توصیف کرد.
دکترزالی کسب مهارت های مختلف از سوی اعضای هیئت علمی را ضروری دانست و برقراری ارتباط دوسویه و ارتقا مهارت در انتقال مفاهیم به فراگیران را مورد تاکید قرار داد.
توجه به نحوه آموزش به فراگیران تحصیلات تکمیلی در حوزه بالین و پایه، آسیب شناسی برنامه های آموزشی، تسلط کامل بر زبان انگلیسی، اهمیت حضور فیزیکی و اختصاص زمان و وقت کافی، توانمندی در بحث های نوین فناوری و برقراری ارتباط دوسویه با فراگیران از جمله مواردی بود که رییس دانشگاه ضرورت توجه به آن را از سوی اعضای هیئت علمی جدید خواستار شد.
دانشگاه محیطی فضیلت محور است
وی با بیان این که دانشگاه باید محیطی فضیلت محور باشد خاطرنشان کرد: اتمسفر دانشگاه فضیلت محور بر پایه دوستی و مودت است.
رییس دانشگاه در خاتمه یادآوری کرد: باید اعضای هیئت علمی و اساتید زمانی که در دانشگاه در کسوت معلمی قرار می گیرند تعصب حرفه ای و سازمانی خود را افزایش دهند چرا که این مهم موتور محرکه ایست که تاکنون توانسته جایگاه دانشگاه را در قله ها حفظ کند و این عرق سازمانی تا به امروز نسل به نسل ادامه داشته است.
ارتقا سطح آموزش و پژوهش مهمترین رسالت اعضای هیئت علمی
دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیزدر این مراسم ضمن تبریک ورود اعضای هیئت علمی جدید به دانشگاه، مهمترین رسالت اعضای هیئت علمی را ارتقا سطح آموزش و پژوهش در دانشگاه دانست.
وی در ادامه توجه بیش از پیش اساتید و مجموعه دانشگاه برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی، اساتید و محققان دانشگاه علاوه بر آموزش و پژوهش باید نوآوری و تولید ایده به محصول را مد نظر قرار دهند.
ارتباط موثر با فراگیران یکی دیگر از مواردی بود که دکتر صدوقی بر ضرورت توجه به آن تاکید کردو گفت: باید شما به عنوان اعضای هیت علمی جوان ضمن آسیب شناسی، تلاش کنید مشکلاتی که پیشتر در دوران تحصیل با آن روبرو بوده اید اصلاح شود.
دانشگاه به لحاظ رتبه علمی در جایگاه دوم ایستاده
در بخش دیگری از این نشست دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری نیز با اشاره به این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به لحاظ رتبه پژوهشی در کشور در جایگاه دومی ایستاده، تلاش این دانشگاه را برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و خلق ثروت و ارتقا سلامت مردم را افتخار آمیز عنوان کرد.
وی با بیان این که اساتید دانشگاه از سال ۱۹۹۹تا کنون اقدام به چاپ بیش از ۲۶هزارو ۸۴مقاله کرده اند از جایگاه برتر پژوهشی این دانشگاه با معدل انتشار حداقل سرانه ۳مقاله در اسکوپوس به ازای هرعضو هیئت علمی در سال خبر داد.
توضیحاتی درباره برنامه جامع توانمندسازی اساتید بخش دیگری از سخنان دکتر زرقی را به خود اختصاص داد.
معاون تحقیقات و فناوری تبدیل شدن پژوهش ها به فناوری و محصول را مهمترین هدف دانشگاه ذکر کرد و استفاده از گرنت جوانان(اعضای هیئت علمی زیر ۳۵سال) و بسته های مربوط به افراد پرتوان علمی را راهکار مطلوبی برای توسعه پژوهشی دردانشگاه عنوان کرد.
وی با بیان این مهم که تبدیل ایده به محصول از مسیر توسعه پژوهشی عبور می کند، توضیحات مبسوطی درباره نحوه ارتقا عمودی و کسب امتیاز از سوی اعضای هیئت علمی جوان ارائه داد.
دانشگاهها کانون ارتقا فرهنگ و اخلاق
در ابتدای این این نشست دکتر ممتاز منش مسئول مرکز هیئت علمی دانشگاه نیز ضمن معرفی مدیران آموزشی دانشگاه، بر ضرورت آشنایی اعضای هیئت علمی جدید با مقررات و قوانین و نحوه ارتقا اساتید تاکید کرد.
وی تقویت رفتار حرفه ای را مورد توجه قرار داد و گفت: دانشگاهها کانون ارتقا فرهنگ، اخلاق و مسوولیت پذیری هستند.
ترفیع پایه، حضور فیزیکی، نحوه ارتقا عمودی، افزایش انگیزه در فراگیران و ارتقا مهارت های پژوهشی از جمله مواردی بود که دکتر ممتاز منش به آن اشاره کرد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۱س.ق